Dopustite nam da se predstavimo

Barilo Team

Konjički klub Barilović osnovan je u veljači 2007. god., s ciljem okupljanja i druženja vlasnika i ljubitelja konja, provođenja rekreativnog, turističkog i sportskog jahanja te organiziranja konjičkih susreta, taborovanja i izleta.Sjedište kluba nalazi se na Ranchu Indiana u Bariloviću, koji je okružen šumama, livadama i pitomim brežuljcima na kojima nesmetano pasu konji i magarci, i nedaleko je rijeke Korane.

U ponudi imamo terensko jahanje, školu jahanja, jednodnevne izlete sa konjima, šetnje na konjima uz pratnju vodića, vožnju kočijom, pansionski smještaj za konje, mogučnost cjelodnevnog boravka na ranchu, kupanje u rijeci Korani, roštiljanje i kampiranje.

Svake godine sa svojim četveronožnim ljubimcima sudjelujemo na raznim konjičkim karavanama, maratonima i okupljanjima, te smo i sami organizatori tradicionalne konjičke karavane, koja se svake godine održava povodom obljetnice "Oluje" u općini Barilović, pod nazivom "Memorijal Juraj Štefančić".

Kao veliki zaljubljenici u konjički sport i daljinsko jahanje(endurance) članovi našeg kluba natječu se u toj grani konjičkog sporta, na utrkama diljem Hrvatske.

2014. god. organizirali smo edukativno-rekreativnu utrku u daljinskom jahanju, na području općine Barilović, kao sportsko turističko promotivni događaj.

Na našem ranchu možete upoznati i karlovačke husare na konju, s obzirom da su tri članice kluba pripadnice ove konjičke postrojbe koja je danas povijesni simbol Karlovačke županije, a njihovo djelovanje i nastupi turistička privlačnost.


© 2020 Ranch Indiana Barilović. Sva prava zadržana.
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti